Digitalisering in de zorg

Samen met zorgorganisaties verbeteren wij de zorg in Nederland, om zo de beste zorg voor iedereen te realiseren.

De brug tussen IT en de werkvloer

Zet digitalisering en vitual care in om ook zorg op lange termijn toegankelijk te houden voor patienten. Wij helpen graag je zorgorganisatie klaar te maken voor de toekomst. Of het nu gaat om informatie uitwisseling, eHealth, ECD of een implementatie van een nieuwe innovatie, Over/Nieuw helpt je daarbij.

 

De digitalisering in de zorg gaat in een razendsnel tempo. Nieuwe innovaties en verbeteringen houdt de zorgsector up-to-date om met elkaar continue de beste zorg voor alle Nederlanders te realiseren.

 

Bij Over/Nieuw begrijpen wij dat het snelle tempo af en toe lastig bij te benen is. Terecht wordt alle energie door jou en jouw collega’s gestopt in het leveren van zorg. Zorgtaken aanpassen op elke nieuwe innovatie, vraagt om tijd die er (altijd) niet is. Ondersteuning hierbij bieden en draagvlak creëren, dat is wat Over/Nieuw doet. Wij zijn de brug tussen IT en de werkvloer. Zo blijft digitalisering begrijpelijk en werkbaar voor iedereen. Realiseer je ambities en wordt de voorloper onder de zorgorganisaties.

Verandering

Beweging

Praktijk

Benieuwd naar onze ervaring met de digitalisering in de zorg?

Hoe kan er in een relatief korte periode een omslag gemaakt worden naar digitaal werken, waarbij ervan onderop in de organisatie draagvlak wordt gecreëerd? Dit was het vraagstuk waar wij bij PCSOH mee aan de slag gingen. Binnen een half jaar was de hele organisatie over naar het gebruik van een nieuw ECD en voelde de medewerkers zich eigenaar van het proces.

 

In ingewikkelde en langlopende digitale projecten met verschillende betrokken personen en behoeften, is snelheid en overzicht cruciaal. Innoveren deden wij voor Bartimeus Fonds in co-creatie met de doelgroep en stakeholders, om samen de mobiliteit van visueel beperkten te verbeteren.

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen

Bij Over/Nieuw willen we de beste oplossingen voor de zorg. Om dat vorm te geven is een goede vertaling nodig van theorie naar praktijk. Bij Over/Nieuw kom je tijdens de Kick-Off workshop erachter wat de allerbeste richting is. Met elementen van projectmatig werken, Lean Startup en Scrum bereik je samen met ons binnen afzienbare tijd mijlpalen en concrete resultaten met maximale impact.

 

Liever direct even sparren of meer horen over onze mogelijkheden? Chat, bel (06 143 11 032) of stuur ons een e-mail. 

Onze merkbeloften

Wij geven een nieuwe impuls door middel van:

Maatwerk

Wij maken van jouw vraag een oplossing.

Impact

Samen werken aan maatschappelijke impact.

Resultaat

Vooraf vastgestelde resultaten die werken in de praktijk.

Het laatste nieuws in je inbox?