Digitalisering in de zorg

Samen met zorgorganisaties verbeteren wij de zorg in Nederland, om zo de beste zorg voor iedereen te realiseren.

De brug tussen IT en de werkvloer

Zet digitalisering en vitual care in om ook zorg op lange termijn toegankelijk te houden voor patienten. Wij helpen graag je zorgorganisatie klaar te maken voor de toekomst. Of het nu gaat om informatie uitwisseling, eHealth, ECD of een implementatie van een nieuwe innovatie, Over/Nieuw helpt je daarbij.

 

De digitalisering in de zorg gaat in een razendsnel tempo. Nieuwe innovaties en verbeteringen houdt de zorgsector up-to-date om met elkaar continue de beste zorg voor alle Nederlanders te realiseren.

 

Bij Over/Nieuw begrijpen wij dat het snelle tempo af en toe lastig bij te benen is. Terecht wordt alle energie door jou en jouw collega’s gestopt in het leveren van zorg. Zorgtaken aanpassen op elke nieuwe innovatie, vraagt om tijd die er (altijd) niet is. Ondersteuning hierbij bieden en draagvlak creëren, dat is wat Over/Nieuw doet. Wij zijn de brug tussen IT en de werkvloer. Zo blijft digitalisering begrijpelijk en werkbaar voor iedereen. Realiseer je ambities en wordt de voorloper onder de zorgorganisaties.

Verandering

Beweging

Praktijk

Benieuwd naar onze ervaring met de digitalisering in de zorg?

Hoe kan er in een relatief korte periode een omslag gemaakt worden naar digitaal werken, waarbij ervan onderop in de organisatie draagvlak wordt gecreëerd? Dit was het vraagstuk waar wij bij PCSOH mee aan de slag gingen. Binnen een half jaar was de hele organisatie over naar het gebruik van een nieuw ECD en voelde de medewerkers zich eigenaar van het proces.

 

In ingewikkelde en langlopende digitale projecten met verschillende betrokken personen en behoeften, is snelheid en overzicht cruciaal. Innoveren deden wij voor Bartimeus Fonds in co-creatie met de doelgroep en stakeholders, om samen de mobiliteit van visueel beperkten te verbeteren.

Kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen

Bij Over/Nieuw willen we de beste oplossingen voor de zorg. Om dat vorm te geven is een goede vertaling nodig van theorie naar praktijk. Bij Over/Nieuw kom je tijdens de Kick-Off workshop erachter wat de allerbeste richting is. Met elementen van projectmatig werken, Lean Startup en Scrum bereik je samen met ons binnen afzienbare tijd mijlpalen en concrete resultaten met maximale impact.

 

Liever direct even sparren of meer horen over onze mogelijkheden? Chat, bel (06 143 11 032) of stuur ons een e-mail. 

Onze merkbeloften

Wij geven een nieuwe impuls door middel van:

Maatwerk

De vraag bij jou is het startpunt voor ons. Door maatwerk te leveren met frisse energie sluiten wij zo goed mogelijk aan bij de vraag die er speelt binnen jullie organisatie. Wij maken gebruik van de kennis die er is binnen de organisatie, de ervaring op de werkvloer en richten ons op de uiteindelijke eindgebruiker en doelgroep.

Impact

Jouw vraagstuk leidt uiteindelijk tot maximale impact waar mensen echt beter van worden. Door aan het begin van het traject de eindgebruiker te betrekken wordt daadwerkelijk getoetst of zij ermee geholpen zijn.

Resultaat

Een Over/Nieuwer is van begin tot eind betrokken bij het traject. Wij garanderen dat zo de vooraf besproken resultaten gehaald worden op een kosten efficiënte manier.

Het laatste nieuws in je inbox?