Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

Pien Boonstra

Als verpleegkundige en gezondheidswetenschapper, heb ik mij de afgelopen jaren verdiept in het thema kwaliteit van zorg en leven. Ik heb passie voor uitdagende projecten waarin ik een bijdrage kan leveren aan de groei van publieke en semipublieke organisaties en instanties – om via deze weg ook persoonlijk te groeien. Via Over/Nieuw hoop ik deze passie om te zetten tot actie en maatschappelijke verandering zo te stimuleren.

TALENT – Mijn open houding, enthousiasme en nieuwsgierigheid maakt dat ik gemakkelijk contact leg met anderen. Door stage- en werkervaringen in Duitsland, Oeganda, en bij verschillende zorginstellingen heb ik geleerd om te gaan met nieuwe situaties, en stap ik daardoor gemakkelijk een nieuwe ruimte binnen.

PASSIE – Een steentje bij dragen aan (het bevorderen van) de kwaliteit van leven en zorg op nationaal en internationaal niveau.

WEETJE – Je kan mij met regelmaat spotten op 4 à 5 meter hoogte, in de boulderhal. En anders besteed ik mijn vrije tijd maar al te graag met een verfkwast in mijn hand, luisterend naar elektronische muziek.

Het laatste nieuws in je inbox?