WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Slim groeien

Helios Solutions biedt ambulante hulpverlening in het noorden van Nederland. De organisatie groeide harder dan verwacht. Hierdoor ontstond er noodzaak om bedrijfsprocessen anders in te delen en een kwaliteitssysteem op te zetten. Met – als kers op de taart – een HKZ-certificering.


De werkprocessen en de bestuursondersteunende processen moesten in kaart worden gebracht en er moest een koers voor de lange termijn vastgesteld worden. Op die manier wordt de kwaliteit van de zorg behouden, is men op de toekomst voorbereid en kan kwalitatief goede (ortho)pedagogische begeleiding en ondersteuning aan gezinnen, volwassenen en jongeren geboden worden.

Aanpak

Over/Nieuw werkte een halfjaar mee in de organisatie. Op die manier konden de primaire en bestuursondersteunende processen in kaart worden gebracht. In sessies werd een koers voor de toekomst uitgestippeld. Daarnaast werd het HKZ-certificerings proces door Over/Nieuw begeleid.

"Door de aanpak van Over/Nieuw heeft Helios Solutions de processen in kaart gebracht, een koers voor de toekomst bepaald en de HKZ-certificering behaald."

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?