WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Orde op zaken

LSR – Landelijk Steunpunt (mede)zeggenschap  

 

De komst van de Wet zorg en dwang brengt veel ontwikkelingen met zich mee, zo ook het belang van de rol van de cliëntvertrouwenspersoon Wzd. Het LSR, het landelijk steunpunt (mede)zeggenschap, is één van de vier aanbieders in Nederland die deze vertrouwenspersonen levert.

Om de extra werkdruk bij het LSR te verlichten, en te helpen bij een soepele implementatie van de nieuwe processen, wordt Over/Nieuw ingeschakeld.

Aanpak

Soms kan een frisse blik nét een ander inzicht opleveren. Daarnaast is het goed eens in de zoveel tijd stil te staan bij de huidige gang van zaken; waarom kiezen we deze manier en is dat nog steeds de beste keuze? De implementatie van een nieuwe dienst is een goed moment om ook breder te kijken naar de wat er speelt en wat er wenselijk zou zijn. Dat is niet altijd makkelijk wanneer iedereen het al druk genoeg heeft met zijn of haar eigen takenpakket.

 

 

''Over/Nieuw helpt bij het creëren van ademruimte en denkt mee over het optimaliseren van de processen''

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?