WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Nieuwe koers

Studenten met een lichamelijke beperking zoveel mogelijk een onbezorgde studententijd bieden. Wiel & Deal is een stichting die zich hierop richt en toe was aan een nieuwe koers.

Nieuwe missie, visie en een bijbehorende nieuwe koers. Dat was de uitdaging van Wiel & Deal, een stichting die zich richt op jongeren met een lichamelijke beperking die willen studeren. Met als doel meer mensen te kunnen laten studeren. Daarbij was het belangrijk om de cultuur – bepaald door jonge mensen, soms ervaringsdeskundigen – te behouden.

Aanpak

De Kick-Off methode van Over/Nieuw gaf een mooi handvat om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Met enkele korte sessies was er een concrete visie en gestructureerd jaarplan. Bij het uitvoeren van het plan bewaakte Over/Nieuw de planning en de doelen. Daarnaast werkten wij mee om – als het nodig was – net even de extra slagkracht te bieden. Zo werd een concrete nieuwe koers ingezet en kon Wiel & Deal op volle stoom bezig met haar doel: meer jongeren met een lichamelijke handicap laten studeren.

"Een uitgewerkte strategie die ook nog eens getest en uitgevoerd is in de praktijk om zo studeren voor jongeren met een lichamelijke beperking mogelijk te maken"

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?