WIJ DAGEN ORGANISATIES UIT OM OPNIEUW TE BEGINNEN

Over/Nieuwers zijn enthousiaste projectmanagers die zich voor de volle 100% inzetten bij diverse opdrachtgevers in de semi-publieke sector. Samen met de opdrachtgever werken aan concrete doelen die bijdragen aan maatschappelijke vernieuwing.

Next generation 4.0: samenwerken aan de politie van overmorgen

Politie Nederland

 

Hoe zorg je dat je als politie een politie voor iedereen bent? De Next Generation van Politie Nederland focust zich op de interne cultuur van de organisatie. In hoeverre is er ruimte voor kwetsbaarheid en openheid? En hoe kan dit bevorderd worden?

Aanpak

Over/Nieuw is betrokken als expert van de Next Generation 4.0 van Politie Nederland. Een bevlogen groep gaat gedurende 9 maanden met een casus aan de slag. Over/Nieuw sluit van tijd tot tijd aan als outsider om kritische vragen te stellen en voortgang aan te jagen waarbij het resultaat centraal staat. Want, kloppen de assumpties die de groep heeft? En hoe zorg je ervoor dat je grote onderwerpen als inclusie en diversiteit behapbaar maakt? Door samen met de groep het onderwerp af te pellen, wordt het onderwerp behapbaar en werkbaar.

''Over/Nieuw helpt de Next Generation op weg naar een veiligere interne werksfeer waarin kwetsbaarheid en openheid gewaardeerd wordt.''

Gerelateerde projecten

Neem contact met ons op

Liever niet direct chatten? Bel 06 14 31 10 32 of vul het formulier in.


    Het laatste nieuws in je inbox?