OVER/NIEUWS

Kick-off: jouw projectplan op één pagina!

 

Projectmatig werken komt in de publieke sector steeds vaker voor. Gemeenten, zorgorganisaties en andere (semi-)publieke instellingen zien de meerwaarde van deze flexibele aanpak. En steeds vaker word je gevraagd om gezamenlijk een resultaat op te leveren. Een goede projectorganisatie is dan heel belangrijk.

Hoe zorg je ervoor dat projecten tot een succesvol einde komen? Daar zijn allerlei aanpakken voor: van de zwarte band in Lean tot Scrummasters. Wij geloven dat met de juiste tools iedere organisatie beter en sneller concrete resultaten kan behalen. Dat moet niet ingewikkeld zijn, maar juist eenvoudig!

 

Over/Nieuwers Anne Nieboer en Claire Lovell schreven het boek Kick-off. Kick-off is een innovatieve projectaanpak met een canvas waarmee je snel en overzichtelijk een breed gedragen projectplan realiseert. Met elementen van projectmatig werken, Lean Startup en Scrum bereik je binnen afzienbare tijd mijlpalen en concrete resultaten.

Met dit boek leer je met het Kick-off canvas werken, waarmee je snel met jouw projectplan aan de slag kunt. Het is een praktisch en sterk visueel hulpmiddel voor het managen van je project en helpt het overleg binnen het projectteam gestructureerd te laten verlopen. De verschillende aspecten van het project worden één voor één besproken en tegen elkaar afgewogen, waardoor je alle neuzen in dezelfde richting krijgt. Daarna is het aan jou om het project tot een succes te maken!

 

JE ZULT KICK-OFF GEWELDIG VINDEN ALS JE…

Met teams hebt gewerkt waarin vergaderingen veel energie kostten en niet leidden tot een duidelijke uitkomst.

 

Meegewerkt hebt aan grote, mooie projecten die uiteindelijk mislukten, omdat het doel uit het oog werd verloren.

 

Veel goede ideeën hebt, maar die nu niet omzet tot concrete resultaten.

 

BESTEL HET OVER/NIEUW KICK-OFF BOEK

START ONZE MINI KICK-OFF

Het laatste nieuws in je inbox?