BEGIN MET ONS OPNIEUW
WIJ WETEN ALLES OVER NIEUW

Over/Nieuw werkt aan maatschappelijke vernieuwing. We helpen organisaties en daarmee de samenleving vooruit door de inzet van talentvolle projectmanagers. Wij geloven in de kracht van creatief ondernemerschap en zetten dit in ter ondersteuning van je project, team of afdeling.

METHODEBOEK: KICK-OFF JE CARRIÈRE

 

‘Kick-off je carrière’ is praktisch en zet je als lezer meteen aan het werk. De methode daagt uit en blijft motiveren, zodat je doorzet om jouw doelen te behalen. Naast theoretische onderbouwing, praktische handvatten en prikkelende oefeningen, biedt het bijbehorende canvas de structuur én de flexibiliteit om je persoonlijke ontwikkelplan perfect af te stemmen op jouw eigen situatie.

 

Het invullen van het canvas is een dynamisch proces, waarbij je op een speelse manier stapsgewijs werkt aan een concreet resultaat. Als je klaar bent, heb je jouw persoonlijke ontwikkelplan overzichtelijk op één pagina staan en weet je wat je te doen staat met een haalbare planning.

 

Het boek Kick-off je carrière is ook uitermate geschikt als tool binnen HR. Om doelgericht met de professionele ontwikkeling van medewerkers aan de slag te gaan, of als onderdeel van een onboarding-programma.

 

Kick-off je carrière is ontwikkeld door organisatiepsycholoog Anne Nieboer en arbeids- en organisatiepsycholoog Hester Offerman. Bij Over/Nieuw weten wij zelf heel goed hoe moeilijk het kan zijn om richting te geven aan je carrière. Je bent afgestudeerd, al een tijd aan de slag, of staat voor je gevoel op een kruispunt in je loopbaan. In ieder geval voel jij je klaar om de wereld te her- of veroveren en heb je de ambitie om echt impact te maken. Maar dan… Waar ga je al die energie op richten? Wat vind je eigenlijk leuk? Waar ben je goed in? 

 

Dit zijn vragen die wij bij Over/Nieuw voortdurend stellen. Om in de antwoorden te faciliteren hebben wij onze eigen academie opgericht en dit boek geschreven. Voor ons maakt het niet uit dat je als professional nog niet weet waar je over een jaar wilt zijn (laat staan tien). Als je maar de ambitie en de drive hebt om het beste uit jezelf en jouw omgeving te halen. Daar gaan wij je bij helpen.

 

Kick-off je carrière is vanaf 25 maart 2021 te koop. Geïnteresseerd? Bestel het boek nu!

Online bestellen
    Het laatste nieuws in je inbox?