Over/Nieuws

‘MEER MOGELIJK MAKEN: VERNIEUWENDE AANPAKKEN ONDERSTEUNING THUIS’

 

‘Een opgeruimd huis, een opgeruimd hoofd’: een gezegde waar wij als creatief projectmanagementbureau ons graag aan vasthouden. De huishoudelijke hulp in Nederland staat niet stil. Er wordt op veel plekken in Nederland gewerkt aan vernieuwing. In ons e-magazine (onderaan deze pagina te downloaden) lees je over de ontwikkelingen op het gebied van de ondersteuning en zorg aan huis binnen de projecten van Over/Nieuw bij verschillende gemeenten en zorgaanbieders.

 

Centraal staan integrale thuiszorgvormen zoals een combinatie van huishoudelijke hulp, begeleiding en soms ook persoonlijke verzorging. Deze vernieuwende diensten dragen bij aan de kwaliteit van de ondersteuning in de thuissituatie. Daarnaast bespreken wij nieuwe manieren van organiseren, zoals zelforganiserende teams in de huishoudelijke hulp en de mogelijkheden voor een zorgcoöperatie.

In onze uitgave ‘Meer mogelijk maken: Vernieuwende aanpakken Ondersteuning Thuis’ lees je verder om de laatste tips en tricks op dit gebied tot je te nemen.

 

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met dit dossier. Heb je een oplossing waar wij nog niet aan gedacht hebben, of juist een probleem zonder oplossing? Laat het ons weten!

Het laatste nieuws in je inbox?