Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

Vivian Hartlief

Zowel op professioneel vlak als privé probeer ik mij hard te maken in de strijd tegen ongelijkheid en streven naar duurzaamheid, op nationaal en internationaal gebied. Zo heb ik ervaring opgedaan als onderzoeker binnen deze thema’s in uitdagende omgevingen zoals Sudan, Mozambique en Malawi. Voor nu vind ik het belangrijk om mijn talent gedurende langere tijd dichter bij huis in te zetten en verder te kunnen ontplooien, maar geen situatie voor mij is dus te gek!

TALENT Chaos organiseren! Ik ben goed in de kern snel te vatten van een probleem of een gebeurtenis, en daar orde en rust omheen te scheppen.

PASSIE Ik geloof met heel mijn hart in radicale gelijkwaardigheid, en probeer dit dan ook door te voeren in ieder stukje van mijn werk. Ik kom altijd op voor zij die dat minder goed kunnen, maar waak er ook voor dat ik niet voor mensen praat, maar met ze praat.

WEETJE Ik ga het allerliefst op reis buiten de gebaande paden, van Marokko tot Armenië, van IJsland tot Tajikistan. Met mijn bergschoenen en tent een voor mij onbekend land door!

Het laatste nieuws in je inbox?