Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

Thomas Hell

Ik groeide op in een gezin met twee psychologen als ouders en dat zorgde ervoor dat ik mij altijd al graag bezighield met mensen en sociale relaties. Ik ben aanvankelijk een studie gaan doen gericht op nieuwe- en digitale media. Toch bleven mensen en hun onderlinge interacties iets waar ik mee verder wilde en daarom ben ik een Master voor Arbeids- en Organisatiepsychologie gaan doen. Ik zet mij dan bij Over/Nieuw ook graag in om organisaties te verbeteren.

TALENT Analytisch bezig zijn. Ik kom graag zoveel mogelijk te weten over een onderwerp en ik heb brede interesses. Ik luister naar anderen, maar ik draag ook mijn eigen steentje bij door actief mee te denken.

PASSIE Anderen helpen om zo goed mogelijk tot hun recht te komen. Bijvoorbeeld door het geven van taalles aan kinderen met een taalachterstand of simpelweg een vriend (ongevraagd) advies geven over een probleem waar hij tegen aanloopt.

WEETJE Ik hou van veel verschillende soorten muziek luisteren, draaien en maken. Om deze passie te delen en anderen de kans te geven dit ook te doen organiseer ik muziekevenementen in Utrecht.

 

Het laatste nieuws in je inbox?