Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

Sophie de Rijk

Mijn interesse in de maatschappij is heel breed dus ik houd me graag bezig met uiteenlopende onderwerpen en vraagstukken. Binnen projecten zoek ik graag naar verbindingen tussen verschillende problemen en actoren in de samenleving. Ik geloof namelijk dat je om een probleem op te lossen niet alleen naar het probleem zelf moet kijken, maar naar het systeem als geheel. Ik deed reeds op verschillende plekken ervaring op en ik zet deze brede ervaring met veel plezier in om bij Over/Nieuw maatschappelijke verandering te bewerkstelligen.

TALENT Ik ben goed in luisteren zonder te oordelen en in het inleven in het perspectief van iemand anders, waardoor mensen zich vaak snel op hun gemak voelen bij mij.

PASSIE Ik vind het erg belangrijk om bij te dragen aan een sociale wereld waarin iedereen dezelfde kansen heeft om te zijn en worden wie en wat hij wil.

WEETJE Ik ben superfanatiek. Of ik nou op het hockeyveld sta, een potje 30 Seconds speel of naar een wedstrijd van Ajax kijk, ik wil altijd winnen.

Het laatste nieuws in je inbox?