Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

Selinde Rouwenhorst

Met een achtergrond in de sociale wetenschappen en internationale gezondheid heb ik een brede interesse in maatschappelijke vraagstukken, met een focus voor de zorg. Mijn internationaal opgedane ervaring neem ik graag mee in mijn werk bij Over/Nieuw om juist ook nationaal een maatschappelijke impact te kunnen maken!

TALENT Met spontaniteit kom en blijf ik in contact met mensen en maak ik verbindingen; ondertussen behoud ik het overzicht zonder de details uit het oog te verliezen.

PASSIE Ik benader problematiek vanuit het oogpunt dat de mens centraal staat en hoe ik daarin het verschil kan maken. Op deze manier probeer ik het beste voor iedereen te realiseren zonder het einddoel uit het oog te verliezen.

WEETJE Meerdere dagen per week ben ik actief aanwezig bij de leukste voetbalclub van Amsterdam en omstreken (DVVA) waar ik niet alleen actief ben als speelster, maar ook als bestuurslid en aanjager van de gezellige derde helft!

Het laatste nieuws in je inbox?