Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

Morgan Steenhuis

De nieuwe stagair van Over/Nieuw! Door de studierichting sociale- en arbeids en organisatiepsychologie ben ik gespecialiseerd in veranderingen in organisaties. Hierdoor kan ik goed de ‘vinger op de zere plek leggen’. Door probleemidentificatie en analyze kan ik de prioriteiten vaststellen bij een divers scala aan maatschappelijke problemen. Gestuurd door een creatieve, enthousiaste en behulpzame instelling zorg ik daarmee voor perspectief en doelgerichtheid bij veranderingen in organisaties.

TALENT – Mijn talent is het betrekken van mensen in het process. Op deze manier zorg ik ervoor dat er met alle belangen rekening worden gehouden en dat elke stem wordt gehoord. Mensen zijn de belangrijkste factor in onze maatschappij en ik wil dan ook het maximale uit mensen halen.

PASSIE – Mijn talent is het betrekken van mensen in het process. Op deze manier zorg ik ervoor dat er met alle belangen rekening worden gehouden en dat elke stem wordt gehoord. Mensen zijn de belangrijkste factor in onze maatschappij en ik wil dan ook het maximale uit mensen halen.

WEETJE – Ik ben een ware muziek-fanaat. Naast het produceren van electronische muziek, hip-hop, pop en rock ben ik regelmatig op de dansvloer te vinden. Daarnaast bevind ik mijzelf graag op de sport- en schaakvelden om mij fysiek en mentaal fit te houden.

Het laatste nieuws in je inbox?