Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

Michelle Roose

Als socioloog ben ik geïnteresseerd in het creëren van gelijke kansen, sociale participatie en onderwijs. Met mijn master sociaal beleid en met een aantal jaar werkervaring in de thuiszorg, ben ik mij bewust van de verschillen die er kunnen zijn tussen praktijk en beleid. Dit bewustzijn neem ik graag mee in mijn werk bij Over/Nieuw!

TALENT Ik pak nieuwe uitdagingen met veel enthousiasme aan! Ik ben leergierig en probeer altijd in oplossingen te denken.

PASSIE In de ideale samenleving heeft iedereen gelijke kansen. Mijn werk wil ik gebruiken om kwetsbare mensen dat extra steuntje te geven om ook volledig te kunnen deelnemen aan de samenleving.

WEETJE Ik ben dol op sport doen en sport kijken! Mijn weekend is compleet als ik zelf op zaterdagavond een waterpolowedstrijd speel en op zondag een Formule 1-race kan kijken.

Het laatste nieuws in je inbox?