Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

Lisanne Versteeg

Ik deel de ambitie van Over/Nieuw om de publieke sector wakker te schudden en meer ondernemend te maken. Ik houd van een flinke uitdaging, afwisseling en verbindingen creëren. Met een bachelor in Politicologie en master in Sociologie ben ik bekend met zowel de bottom-up als top-down benadering. Mijn voorkeur gaat uit naar bottom-up: ‘Hoe wordt degene die je helpt, écht het beste geholpen?’. Elke opdracht of vraag zou moeten beginnen met het luisteren naar degene die je wilt bereiken.

TALENT Verbindingen creëren en mensen bij elkaar brengen. Met mijn rustige karakter straal ik vertrouwen uit en ben ik voor iedereen benaderbaar.

PASSIE Ik haal voldoening en energie uit het helpen van mensen. Alle kansen en mogelijkheden die ik (toevallig) heb, deel ik maar al te graag met iedereen om mij heen. Onder de voorwaarde dat wat ik doe, positieve impact heeft, vind ik het heerlijk om hard te werken.

WEETJE Ik houd enorm van hardlopen. En dan het liefst op het strand. Aangezien ik er maar een paar minuten vandaan woon, ben ik er vaak te vinden!

Het laatste nieuws in je inbox?