Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

Leonie Mulchrone

Met een achtergrond in event- en cultuurmanagement en een affiniteit voor omdenken help ik graag (sociale) verandering stimuleren. Ik ben een bevlogen, ondernemende en ambitieuze avonturier die met een open vizier de wereld instapt; op zoek naar het ‘niet-alledaagse’: naar creatieve perspectieven en innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken.

TALENT Complexe materie vertalen naar begrijpelijke taal en concrete handelingen.

PASSIE Kansenongelijkheid helpen verminderen. Ik houd mij graag bezig met participatie, inclusiviteit en diversiteit en innovatieve werkvormen hierbij.

WEETJE Ik sport graag. Vooral wielrennen vind ik heerlijk, op een zonnige dag móét ik een rondje maken, en ook skiën vind ik zalig; de combinatie van stevig sporten in een natuurlijke omgeving brengt mijn hoofd tot rust.

Het laatste nieuws in je inbox?