Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

Jens van Kamp

Als stadshistoricus hou ik me bezig met vragen zoals: wat maakt een stad een stad, wanneer spreek je van een gemeenschap, en welke lessen kunnen we leren van historische stadsontwikkelingen? Veel hiervan draait voor mij om het samenbrengen van individuen en groepen om gezamenlijk tot oplossingen te komen. Gedeelde resultaten betekenen gedeelde trots en dat is volgens mij een belangrijke bouwsteen van een gemeenschappelijke identiteit.

TALENT Mijn grootste talenten zijn analytisch en associatief denken. Dat betekent dat ik goed ben in het puzzelen met informatie en verbinden van verschillende stukjes. In het dagelijks leven uit zich dit vooral in een onuitputtelijke bron aan woordgrappen.

PASSIE Mijn passie is het zoeken naar creatieve oplossingen. Daarvan gaan al mijn zintuigen aan staan. Ik zie het daarom als mijn taak om dat in te zetten voor mijn bijdrage aan een betere wereld.

WEETJE Ik sta ingeschreven als lid van de Elfstedentocht en mocht hij komen, dan heb ik een startbewijs. Dit betekent dat ik elk jaar vanaf de eerste nacht vorst zenuwachtig begin te worden.

Het laatste nieuws in je inbox?