Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

Huib Hockers

In mijn maatschappelijke functie die in de loop der jaren is gevormd, kan ik doen wat mij als vanzelf afgaat: het ondersteunen van maatschappelijk betrokken ondernemers op financieel -administratief gebied. Het ordenen van papieren en cijfers, die zich voor de betreffende ondernemers als chaos voor kunnen doen, ervaar ik als een voorwaarde voor een stabiele bedrijfsvoering. Vanaf het prille begin van Over/Nieuw ben ik daarvoor verantwoordelijk.

TALENT Zoals wel vaker het geval is liggen talent en neurose ook bij mij dicht bij elkaar. Mijn gevoel voor ordening is mijn talent. De schoonheid die zichtbaar wordt als vormen zoals bijvoorbeeld cijfers een hun passende plek hebben gekregen. De neurose is dat ik weinig ongeordends in mijn omgeving verdragen kan. Ik zou dus ook een prima schoonmaker kunnen zijn.

PASSIE Het dagelijkse afwisselen van werk en spel, geestelijke en lichamelijke inspanning. ’s Morgens werken, ’s middags naar buiten om te tennissen en ’s avonds weer werken.

WEETJE Mijn talent zet ik ook in als penningmeester in een 4-tal besturen van stichtingen en verenigingen waar ik actief ben.

Het laatste nieuws in je inbox?