Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

Hester Offerman

Op een efficiënte wijze te werk gaan is mij met de paplepel ingegoten. Wanneer ik op een creatieve manier processen slimmer weet in te delen, haal ik daar veel voldoening uit. Of dat nou gaat om ingewikkelde bedrijfsprocessen of om koken met minder afwas! Met mijn achtergrond als organisatiepsycholoog wil ik verbeteringen structureel doorvoeren door het zodanig in te delen dat gedrag op een positieve manier gestuurd wordt.

TALENT Ik ben heel consciëntieus, ik zorg ervoor dat iets goed geregeld wordt en overal aan gedacht wordt.

PASSIE Creativiteit, ik pak zaken het liefst op een creatieve manier aan. Nét even langer doordenken om daarna echt achter een plan te staan. Daarmee creëer ik bij mezelf meer enthousiasme, maar meestal ook bij anderen.

WEETJE Ik vind het leuk (en kan het ook best goed) om te raden welke ingrediënten ergens in zitten. Laat het maar aan mij over om die hint van biet in een whisky te proeven!

Het laatste nieuws in je inbox?