Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

Femke van Oudenaarden

Het verbeteren van processen en het innoveren van bestaande structuren heb ik binnen verschillende projecten van Over/Nieuw mogen uitvoeren. Door mijn achtergrond in de psychologie kan ik goed bestaande structuren analyseren, en zorg ik dat kwaliteit gewaarborgd blijft!

TALENT  Ik ben analytisch en oplossingsgericht. Ik bekijk graag alle kanten van een verhaal. Ik maak dwarsverbanden door vragen te stellen en goed te luisteren.

PASSIE Ik haal graag het beste uit mensen, of zorg ervoor dat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Om hieraan te kunnen werken geeft mij energie.

WEETJE Ik voetbal al mijn hele leven. Het is een belangrijk deel van mij: ik vind het heerlijk om na werk samen met mijn team flink achter de bal aan te rennen.

Het laatste nieuws in je inbox?