Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

Claire Lovell

Creatieve oplossingen bedenken voor maatschappelijke vraagstukken, dat vind ik het leukst aan mijn werk. Ik verplaats me in de mensen over wie het gaat en ik vind het belangrijk om goed te weten waar je het over hebt. Daarom lees ik alles wat er over een bepaald onderwerp geschreven is. Zo heb ik me de afgelopen jaren al op veel verschillende thema’s gestort, van kinderen in armoede tot klimaatadaptatie en collectieve gezondheidsbevordering.

TALENT Ik sta stil bij waarom iets op een bepaalde manier gebeurt. Die kritische blik helpt me om scherp te blijven en slim te werk te gaan.

PASSIE Rechtvaardigheid is voor mij erg belangrijk. Dit kan ook op kleine schaal. Dan heb ik het bijvoorbeeld over het ontwikkelen van beleid dat mensen betrekt en niet buiten sluit. Daarvoor hoef je niet bij de VN te zitten.

WEETJE Ik ben de oudste dochter van een groot gezin van 6 kinderen en daardoor altijd bezig met het schakelen tussen en verbinden van mensen.

Het laatste nieuws in je inbox?