Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

Annick Goedemoed

Vanuit mijn studie Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen heb ik geleerd om op verschillende manieren naar maatschappelijke uitdagingen te kijken. Ik ben ervan overtuigd dat oplossingen te vinden zijn door een brede maatschappelijke visie aan te houden. Ik vind het leuk om mijzelf hierin uit te dagen en om mijn kennis uit verschillende disciplines te kunnen benutten.

TALENT Ik hou ervan om zaken op orde en overzichtelijk te houden. Op die manier kan ik goed nadenken voordat ik handel en zorg ik ervoor dat ik een zorgvuldige manier van werken kan aanhouden.

PASSIE Het sociaal verbinden van mensen vind ik een van de mooiste dingen om te zien en om aan bij te dragen. Ik geloof dat op deze manier een hechte samenleving ontstaat waarin mensen om elkaar denken en bereid zijn elkaar te helpen, hier zet ik mij graag voor in.

WEETJE Op mijn vrije avonden en in het weekend ben ik vaak te vinden in de klimhal. Zo wil ik mijn hoogtevrees de deur uitwerken en uiteindelijk een berg durven beklimmen!

Het laatste nieuws in je inbox?