Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

Anne Nieboer

Werken aan maatschappelijk vernieuwing, dat is waar ik blij van word. Ik ben altijd al ondernemend geweest. Tijdens mijn studie heb ik ontzettend veel gedaan, waaronder diverse projecten, een vestiging van een thuiszorg bedrijf begonnen en trainingen opgezet bij een consultancy organisatie. Na mijn afstuderen was het tijd voor wat nieuws. Op dat moment ontstond Over/Nieuw!

TALENT Ondernemen: van niets iets maken. Waar anderen belemmeringen zien, zie ik dingen al snel voor me en ga ik er recht op af. Ik heb een enorme wilskracht. Waar anderen misschien al opgeven, ben ik die gek die nog doorwerkt.

PASSIE Sociaal ondernemerschap. Hierin wordt het goede uit het bedrijfsleven – het aanpakken – gecombineerd met een hoger doel: een mooie toekomst voor zoveel mogelijk mensen.

WEETJE Hard werken is eigenlijk mijn grootste hobby. Daarnaast houd ik ook ontzettend veel van reizen. Ooit hoop ik dat te kunnen combineren door betrokken te zijn bij internationale projecten.

Het laatste nieuws in je inbox?