Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

Anke Wiericx

Vanuit mijn achtergrond in gezondheidswetenschappen en biomedische wetenschappen ben ik gewend om probleemanalyserend te werk te gaan: verdiepen in het probleem en verbanden leggen tussen informatie. Dit zet ik graag in binnen projecten om de beste oplossing na te streven voor iedereen en zo maatschappelijke impact te maken.

TALENT Ik ben niet makkelijk uit het veld te slaan en benader nieuwe situaties of nieuwe mensen met een vriendelijke en open houding. Ik geloof dat optimisme aanstekelijk kan zijn en zo een project verder kan helpen.

PASSIE Anderen helpen en van anderen leren. Dit drijft mij om nieuwe ervaringen op te doen, zowel in mijn werk als privé.

WEETJE Ik combineer hard werken graag met Brabantse gezelligheid! In de weekenden ben ik regelmatig in Brabant te vinden om een “Bakske” koffie te drinken.

Het laatste nieuws in je inbox?