Wie werken er bij ons?

Over/Nieuwers zijn jonge hoogopgeleide talenten. Ze zijn in dienst van Over/Nieuw en
werken bij opdrachtgevers aan projecten. Ze hebben uiteenlopende kwaliteiten, waardoor je ook met uiteenlopende projecten bij Over/Nieuw terecht kan. Ze hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven en energieke professionals. Over/Nieuwers kunnen met recht succesvolle projectmanagers worden genoemd.

Alexander Jacobs

Door mijn achtergrond in bedrijfskunde versta ik heel goed hoe organisaties in elkaar zitten, en mijn achtergrond in marketing helpt mij menselijke gedrag te begrijpen. Deze kennis, gecombineerd met mijn master in duurzame ontwikkeling wil ik graag inzetten om positieve invloed te hebben. Ik ben ambitieus, doelgericht en hou ervan complexe problemen aan te pakken om maatschappelijke verandering te stimuleren. 

TALENT Mijn aanpassingsvermogen. Door meerdere verblijven in het buitenland heb ik geleerd me goed aan te passen en in elke situatie een positieve bijdrage te leveren.

PASSIE Ik vind het essentieel met mijn werk een positieve impact te hebben. Mensen te helpen problemen op te lossen staat bij mij voorop. 

WEETJE Ik hou heel erg van muziek. Of ik nu naar een concert van mijn favoriete artist ga of thuis mijn platenspeler aanzet, muziek is mijn constante begeleider.

Het laatste nieuws in je inbox?